1 Temmuz 2009 Çarşamba

Yorumlar hakkında...

2 senedir blok sahibiyim. 2 sene içinde kendimi geliştirdiğime inanıyorum ilk baştaki kurabiyelerimle sonrakiler arasında gözle görülür fark var Ama eksiğim yanlışım çok tabi ki.

Yapılan yorumlar hep çok güzel eline sağlık tebrikler bravo şeklinde...Gerçekten beğenenler güzel bulanlar olduğu kadar eksikler hatalar görenler de vardır elbet. Ama bunlar dile getirilse tatlı dille güzel eleştiriler yapılsa blogcuya fayda sağlanacağını düşünüyorum.

Ben de diğer bloglarda beğendiğim ya da hiç olmamış dediğim kurabiye pastalar görüyorum. Demek istiyorum ki arkadaşım bu renk olmamış biraz daha uçuk tonlarda yap bebek kurabiyesi yapıyosun, ya da kurabiyen bozuk olmuş bak al şu tarifi dene demek istiyorum ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Bakıyorum herkes güzel yazmış olmamış ya da şurası yanlış gibi yazan kimse göremedim ben.Birbirimize bu şekilde destek verirsek daha güzel işler çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Bazen farklı bakış açılarına farklı önerilere ihtiyaç duyabiliyor insan çünkü. Bu konuda kırılmak yerine eleştiri yapan kişiye teşekkür edebilmeli insan.

Eleştirilerinizi bekliyorum. Sevgiyle...

Acaba diyorum blog anasayfasına bir logo konulsa eleştirilere açığım diye. O logoyu gördüğümüzde blog sahibinin eleştirilere açık olduğunu anlasak ve ona göre yorum yazsak nasıl olur dersiniz? Böylece kime yazsak kime yazmasak derdi de kalmaz.

8 yorum:

PASTASEHRİ dedi ki...

Güzinciğim başta ben öyle yapıyordum. Sana da çok söylemişimdir hatta. Bana da söyleyen 1-2 kişi vardı samimiyetine ve tecrübelerine çok güvendiğim. ve bu insanlardan çok çok şey öğrendim. Ama ne yazık ki artık ben hiç olumsuz yorum yapmıyorum beğenmiyorsam hiç yazmamayı tercih ediyorum çünkü bunun bir kibir olarak algılandığını hissettim. Hani sanki ben daha güzel yapıyorum bak senin ki olmamış gibisinden algılandığını hisetttim. Ve vazgeçtim ...

PASTA DANTELA dedi ki...

MERHABA GÜZİN HANIM... BENDE BU İŞİ YAPABİLİRİM DEDİĞİMDE ŞEKER HAMURU HİÇ BİLMEDİĞİM BİR KONUYDU HERŞEYİ SORARAK VE ARAŞTIRARAK ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM... BAZI BLOG SAHİPLERİ CEVAP VERİYOR ,BAZILARI VERMİYOR... BENİM EN BÜYÜK SIKINTIM KURABİYE TARİFLERİ; BAZI YAPTIKLARIM BÜYÜYOR BAZILARI KÜÇÜLÜYORDU... BENDE ŞEKER HAMURU İLE AYNI ÖLÇÜLERDE OLSUN DİYE ÇOK ZAMAN HARCAYIP ONLARI KÜÇÜLTÜYORDUM SİZE DE BU KONU DA YORUM YAPMAK İSTEDİM AMA BEN KENDİM DOĞRUYU BULAMAMIŞKEN SİZE NASIL YORUM YAPABİLİRDİMKİ AYNI PASTA SEHRİNİN DEDİĞİ GİBİ AHKAM KESMEK OLURDU, ÇÜNKİ BU YORUMLAR HERKES TARAFINDAN OKUNUYOR ÇOK BİLMİŞLİK YAPAMAZDIM SİZİNDE KURABİYELERİNİZİN BAZILARI GENİŞLEMİŞ AYNI ÖLÇÜLERDE ÇIKMAMIŞ... KURABİYELERDE BENCE LEZZET DAHA ÖNEMLİ GÖRÜNTÜ SONRADAN GELMELİ ÇÜNKİ KURABİYELER YEMEK İÇİN... SEYRETMEK İÇİN DEĞİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM ...HER BLOG SAHİBİ KURABİYE VE PASTALARDA KENDİ HAYAL GÜCÜNÜ KULLANIYOR BAZENDE BAŞKA SİTELERDEN ESİNLENİYOR BANA GÖRE 10 KİŞİ AYNI TARİFLE PASTA YAPSIN HEPSİNİN FARKI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKİ HERKES İÇİNE KENDİNDEN BİRŞEYLER DE KOYAR ...KİMİ SEVGİSİNİ KİMİ, SIKINTISINI KİMİ EL BECERİSİNİ DAHA BİRSÜRÜ ŞEY... SİZDE SİZİNKİLERE BİRŞEYLER KOYMUŞSUNUZDUR... KURABİYELER HER NE KADAR AYNI TARİFLERLE YAPILSA BİLE BUNLAR SİZİN KURABİYELERİNİZ VE PASTALARINIZ... SEVGİNİZİ KATTIĞINIZ HERŞEYİN LEZZETİ EN GÜZELİDİR ...BU GÜNÜ KADAR YAZMAMAMIN NEDENİ, KİMİN, NEYE NE KADAR AÇIK OLDUĞUNU BİLMİYOR OLMAMDANDIR ...BEN ÇALIŞAN BİR KİŞİ OLMADIĞIM İÇİN NE KADAR BLOG VARSA HEPSİNİ ZİYARET EDİYORUM AMA YORUM YAZAMIYORDUM..BENİM İÇİN İYİ YADA KÖTÜ SAYFALARIMDA YORUM GÖRMEK ÇOK ÖNEMLİ SEVİNİYORUM HER SABAH UYANIR UYANMAZ HEMEN BİLGİSAYARI AÇIP ACABA BİRİ BENİ İZLEYİP YORUM YAPTIMI DİYE MERAK EDİYORUM BİŞEY GÖRMEYİNCE ÇÖKÜYORUM BANA NİYE KİMSE BAKMIYO ÇOKMU KÖTÜYÜM DİYE KENDİMİ SORGULUYORUM BİLGİSAYAR KULLANMAM ÇOK YENİ OLDUĞU İÇİN HERŞEYİ YENİ YENİ ÇÖZÜYORUM... BUNDAN BÖYLE HERKESE YORUM YAPICAM İNŞALLAH... TABİKİ HEPSİ BÖYLE MEKTUP GİBİ OLMIYCAK KORKMAYIN... ŞEKLİ ŞEMALİ NE OLURSA OLSUN, YAPTIĞIMIZ HERŞEYİN İÇİNDE EN ÖNEMLİSİ EMEK VAR BU DA SAYGIYA DEĞER DOĞRUSU .. SEVGİYLE KALIN KAREMELAM..

fidaneli dedi ki...

guzın cım, bende uzun zaamandır yorum yapmıyorum.. hos zaten benım pc coktu:( kızımın dökuk pc ye kaldım:)) neyse demek ıstıyorum ki, haklısın... fakat bunları bırbırımıze ozelden yazmamız daha ıyı olur gıbı.. sonucta bloglarımızı sadece bız blogcular dolasmıyor.. gelen ziyaretcılerımız tarafından yaklasırsak olaya pek hos olmaz sanırım.. ote yandan emın ol bende bu körler sağırlar muhabbetı yuzunden dertlıyım;)

Mavidevadam dedi ki...

Guzincim

bence hersey cok guzel...zamanla yaptıgın hersey daha guzel olacaktır...

Adsız dedi ki...

bu tamamen bu konuda bilgi sahibi olanların enim bildiklerimi başkası bilmesin en iyi benolayım en güzelini ben yapayım egosu...günlerce hatta aylarca düzgün pandispanya krema yada şeker hamuru tarifi aradım tabiki her tarif birbirinden yanlış. bu iş için yalnız kalıyorsunuz yani hepimiz kalıyoruz .birine bişey soruyorsunuz cvp bile verilmiyor.çünkü kaygı tamamen ticari...bir tek kişi dese hayır çirkin olmuş şurası olmamış çok şaşırıcam .yada bir tek kişi yardım isteyen birine cvp versin.mümkün değil...ama elbette istisnalar var...onlar bir elin parmakları kadar bile değiller.illaki kendiniz yüzlerce kere denemek zorundasınız.elbetteki herşeyi hazır bulmakda hoş değil denemek aramak şart. ama hepimizde biliyoruzki bu işin nüansları var püf noktaları var.. sizler gibi büyükşehirlerde her imkanı elinin altında olmayan ama bu zevki tatmak isteyen bir sürü insan var. ama el uzatacak hiç kimse yok. yol gösterecek kimse yok....ben bu konuda fazla dertliyim .hazır yerini bulmuşken içimi döktüm sanırım.sevgiler...

karamelam dedi ki...

fundacığım evet haklısın o şekilde algılanabilir. ama bunu talep eden insanlara yapabiliriz. mesela sen bana yap ben hiç alınmam aksine bana bişeyler katar.

pasta dantela çok güzel yazmışsınız. lezzet herşeyden önemli. ama bilgisayarda sadece görüntüsü mevcut. resimlerin iyi kalitede olması gerek. bundan böyle ben size siz bana yorum yazarsak objektif gözle daha güzel sonuçlar elde ederiz inşallah.

fidaneli evet özelden de yazılabilir. sen bana yaz mesela fikirlerin benim için değerli:))

gülten ablacım teşekkür ederim

şebnem hanım çok haklısınız ticari açıdan bakılıyor. ama ben paylaştıkça Allah'ın paylaşana daha çok vereceğini işlerini daha çok açacağını düşünüyorum. bana da yardım eden de sorularımı yanıtsız bırakan da oldu. her işte vardır bir hayır diyorum. eleştirilerinizi bekliyorum.

karamelam dedi ki...

Acaba diyorum blog anasayfasına bir logo konulsa eleştirilere açığım diye. O logoyu gördüğümüzde blog sahibinin eleştirilere açık olduğunu anlasak ve ona göre yorum yazsak nasıl olur dersiniz? Böylece kime yazsak kime yazmasak derdi de kalmaz.

Adsız dedi ki...

o Evet, muhtemelen bu yuzden

 
designed by GeCe for only Karamelam