24 Temmuz 2010 Cumartesi

Doğum Günü Menüsü

ela 4 yaşında 047

Masamız çok uzun olduğu için tek fotoğrafa sığdıramadım. Herşeyin de resmini çekmemişim üstelik. Menümüzde; yulaflı kurabiye, mercimek köftesi, zeytinyağlı dolma, milföy çubukları, peynirli kol böreği, patlıcan salatası, dereotlu peynirli muffin, soslu kurutulmuş domates salatası ve dondurma da vardı.

ela 4 yaşında 046
Tavuk Salatası

ela 4 yaşında 045
Kırmızı Biber Sarması(kırmızı biberler haşlanır peynir patates ve dereotu karıştırılıp biberlerin üzerine sürülür geniş yerinden ucuna doğru rulo yapılıp kürdanlanır)

ela 4 yaşında 038
ÇİKOKAP(Kahve dünyasının bize armağanı...İçi boş çikolata kaplarını hazır olarak kahve dünyasında bulabilirsiniz. Ben 8 li kutularda hepsi farklı şekilde olanını tercih ettim. İsterseniz büyük ebatta kalp ya da damla şeklinde alabilirsiniz. Sunum olarak da kutuların içinde farklı öneriler bulunuyor.Hem lezzetli hem de sunum olarak etkileyici. Ben içine krema doldurup üzümle süsledim. Siz isterseniz dondurma ya da meyvelerle süsleyebilirsiniz)

ela 4 yaşında 037
Mozaik Topları(yumurtasız olarak hazırlanan bu topları eşim yuvarladı şekillerinden anlaşılacağı gibi:))İçinde klasiğin dışında eritilmiş çikolata ve kavrulmuş badem var. Toz antepfıstığı ve hindistanceviziyle süslendi)


ela 4 yaşında 040

ela hello kitty party
 
designed by GeCe for only Karamelam