20 Temmuz 2011 Çarşamba

POPPİXİE CHERİE PASTASI&ELA MERYEM 5 YAŞINDA...

POPPİXİE CHERİE PASTASI

Ela Meryem 5 yaşında...Kızımın doğum tarihini öğrendiğim zaman ne güzel yaz günü doğum günleri kutlayacağız diye sevinmiştim.Ben ablam ağabeyim kış çocukları olduğumuz için kapalı mekanlarda soğuk havada kutladık hep.
Bu nedenle açık havada bol güneşli çocukların rahatlıkla koşup oynayacağı doğumgünleri geçiririz diye düşünmüştüm. Ama atladığım bir nokta varmış; yaz günü herkes tatilde ve okul arkadaşlarıyla kutlayamayacak... Hele bu sene ramazan ağustosa geldiği için herkes iznini temmuz ayında kullandı. Bize de aile arasında 10 kişilik doğumgünü kutlamak kaldı...

Aslında geçen sene kalabalık bir grupla (4 yaş doğumgünü için tıklayabilirsiniz)kutlamıştık ama bu seferde okulda doğumgünü kutlayan arkadaşlarına özenmekle geçirdi çocuk kışı. Ben de 10 Kasım doğumlu olduğum için hiçbir zaman doğumgünlerimi gönül rahatlığıyla kutlayamadım. Benim zamanımda resmi tatil oluyordu 10 Kasımda. Deneme lisesinde okuduğum için okul Anıtkabire çok yakın olduğundan o gün ya Anıtkabire gidilir ya da çoğu arkadaşım ders yok diye okulu kırardı. Eğlenmek istesen bi türlü kutlamasan bi türlü. Daha katıydı eskiden 10 Kasımlar. Şimdi öyle değil eğlence mekanları vs hepsi açık. Yine de içimde uktedir okul arkadaşlarımla doğumgünü kutlayamadığım.
Ela da annesiylen aynı kaderi paylamış oldu bu konuda. Allah kızıma sağlıklı ve huzurlu ömür versin de gerisi boş tabi. Ben yaz sıcağında kutlamaya da razıyım.

DSC07407

...



Geçen sene ki doğumgününde seneye Ariel pastası istiyorum demişti. Bütün sene Ariel pastası olacak diye söylendi durdu ama bu doğumgününe 1 hafta kala başka bi pastada karar kıldı. Pastasının üstündeki resmi kendi seçti Ela Meryem. Anne ben poppixie lerin mavi saçlı kızını istiyorum dedi. Poppixie de ne diye bi cevap geldi benden haliyle. Tabi bu arada popix gibi bişeyler söylüyor tam da telafuz edemiyor. Winx lerin küçüğü Poppixie köyünde yaşıyorlar ya hani...Hımmm peki tamam bi bakalım dedim. Anladığım kadarıyla google dan aratmaya çalıştım. Görsellerden seç bakalım dedim ama hepsinin birlikte olduğu resmi istemedi. Özellikle mavi saçlı kızı istedi adı Cherie'ymiş. İnternet sitesinden buldum adını ve özelliklerini. Ve şükür ki aynı bebeği bulabildik doğumgünü hediyesi olarak. Pastasını görünce nasıl mutlu oldu sarılıp öpecekti az kalsın...


Bu seneki doğumgünü de böyle geçti...Herkese iyi tatiller...
 
designed by GeCe for only Karamelam