19 Temmuz 2010 Pazartesi

Hello Kitty Pasta Cupcake Kurabiye ve Ela Meryem 4 Yaşında

hello kitty pasta

hello kitty pasta


Son birkaç aydır her fırsatta anne hello kittyli pasta istiyorum, anne kurabiyelerim de hello kitty olsun sürekli hello kitty isteği vardı kızımda. Halbuki bu kedinin ne çizgi filmi var ne de sineması. Sanırım o kadar iyi pazarlıyorlarki heryerde resimlerini görmekten çocuklar çok seviyor. Sadece çocuklar değil genç kızlar da aksesuarlarında tişörtlerinde hello kittyi kullanmayı seviyorlar...

Hello kitty li ürünleri temin etmek de kolay olmadı. Disneyin ürünlerinin çoğu var ama hello kittyle ilgli parti aksesuarı bulamadım Türkiyede. Mum, balonlar, kürdanlar, cupcake yüzükleri ve kurabiye kalıbı ve baskısını yurtdışından getirtmek zorunda kaldım.

Kızımın doğumgünü aslında bugün ama dün kutladık. Pastasını kurabiyesini ve cupcake lerini görünce çok sevindi; 'anne inanamıyorum herşeyim Hello Kitty olmuş' dedi sürekli:))

hello kitty party

Haftanın başında iyice havaya girmişti zaten bana Ela demeyin benim adı Hello Kitty diyerek her seslenmemizde ikaz etti bizi. Pastasını üflerken de İyiki doğdun Hello Kitty diyerek alkış tuttuk :))


ela 4 yaşında 025
Kızım ve kuzeni...

Pastasını çocuklar için çikolatalı muzlu, cupcakeleri büyükler için labneli krema ve frambuazlı olarak hazırladım. Cupcaketen çok mini pasta şeklinde oldular ve lezzeti de çok beğenildi. Kurabiyeleri özellikle şeker hamurlu yapmadım zaten pastalarda var diye... Sade ama hello kitty baskılıydı onlarda.

hello kitty cookies^

Güzel bir gün ve mutlu çocuklar...Yorulsam da herşeye değdi. Diğer ikramlarımı daha sonra ekleyeceğim...
 
designed by GeCe for only Karamelam