15 Mart 2012 Perşembe

ETSY'DEN CİCİ TOKALAR...

DSC07845

Kız annesi olmadan önce de tokalara ilgim vardı ama kızımın doğumuyla beraber bebek&çocuk tokalarına ilgim daha da arttı.

Türkiyede de güzel tokacılar var ama yurtdışında satılan tokalar birbaşka güzel. Özellikle kızımın bebeklik zamanlarında internet üzerinden derisine zarar vermeyen minicik çok cici tokalar almıştım.

DSC07836


Amerika da yaşayan arkadaşım Funda da bu toka işine merak sarmış ve el yapımı bu cici tokaları ETSY üzerinden satmaya başlamış. Sanal dükkanının adı
lollipop kids boutique ...Güzin bir bak istersen beğenecekmisin' dediğinde bu kadar zevkle dizayn edilmiş tokaları görünce çok mutlu oldum. Uzun bir süre sayfadan ayrılamadım tabi. Lastikli, klipsli, çiçekli, kuşlu, kedili vb. birsürü çeşit var. Renk uyumları o kadar hoş ki zevkli birinin elinden çıktığı anlaşılıyor...Kısaca burası bir toka cenneti olmalı:))Evet.

Fotoğraflar ve tokalrın dizaynı çok profosyonel olmuş. Dükkanın bunner ı da çok cici. Bu işle sadece birkaç aydır uğraşıyor olmasına çok şaşırdım. Yetenek dedikleri bu olsa gerek.

Ela Meryem le beraber hem onun hem de benim beğendiğim tokaları sipariş ettik. Kuşlu kolye ve toka takım benim favorim. Hatta bir an kolyeyi ara sıra taksam mı diye düşünürken yakaladım kendimi:))Ela da çiçekli pembe bantı çok sevdi. Uysa da uymasa da her kıyafetinin üstüne takıyor.

Gün geçtikçe sayfaya yeni modeller ekleniyor. Ben alışveriş yapalı 2 hafta oldu ama keşke bunu da alsaymışım dediğim birsürü model eklenmiş. Yabancı siteden alışveriş yapamayanlar için de Funda nın Türk olması büyük avantaj. Tokalar hakkında soru sorup alışverişle ilgili bilgi alabilirisiniz.

Ben de toka cadısıyım bakmalıyım diyorsanız burayı tıklayın...

DSC07839
 
designed by GeCe for only Karamelam