1 Temmuz 2009 Çarşamba

Yorumlar hakkında...

2 senedir blok sahibiyim. 2 sene içinde kendimi geliştirdiğime inanıyorum ilk baştaki kurabiyelerimle sonrakiler arasında gözle görülür fark var Ama eksiğim yanlışım çok tabi ki.

Yapılan yorumlar hep çok güzel eline sağlık tebrikler bravo şeklinde...Gerçekten beğenenler güzel bulanlar olduğu kadar eksikler hatalar görenler de vardır elbet. Ama bunlar dile getirilse tatlı dille güzel eleştiriler yapılsa blogcuya fayda sağlanacağını düşünüyorum.

Ben de diğer bloglarda beğendiğim ya da hiç olmamış dediğim kurabiye pastalar görüyorum. Demek istiyorum ki arkadaşım bu renk olmamış biraz daha uçuk tonlarda yap bebek kurabiyesi yapıyosun, ya da kurabiyen bozuk olmuş bak al şu tarifi dene demek istiyorum ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Bakıyorum herkes güzel yazmış olmamış ya da şurası yanlış gibi yazan kimse göremedim ben.Birbirimize bu şekilde destek verirsek daha güzel işler çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Bazen farklı bakış açılarına farklı önerilere ihtiyaç duyabiliyor insan çünkü. Bu konuda kırılmak yerine eleştiri yapan kişiye teşekkür edebilmeli insan.

Eleştirilerinizi bekliyorum. Sevgiyle...

Acaba diyorum blog anasayfasına bir logo konulsa eleştirilere açığım diye. O logoyu gördüğümüzde blog sahibinin eleştirilere açık olduğunu anlasak ve ona göre yorum yazsak nasıl olur dersiniz? Böylece kime yazsak kime yazmasak derdi de kalmaz.
 
designed by GeCe for only Karamelam