17 Aralık 2010 Cuma

YENİYIL/YILBAŞI KURABİYELERİ 2011

My creation

MUTLU YILLAR KURABİYELERİ

Bu kurabiyeleri inanılmaz keyif alarak ve beğenerek hazırladım...Kurabiye tasarlamak renklerle ve kalıplarla oynamak benim için çok heyecan verici. Ne zaman sıkılırım ya da ne zaman kalıp almaktan vazgeçerim bilmiyorum(eşim yeter hala eksiğin olduğuna inanmıyorum dese de)ama bu heyecan beni uzun seneler oyalayacağa benziyor. Hergeçen gün değişik kalıplar, baskı setleri görüyorum; 'şu da olsa ne iyi olur ya da 'bu da güzel bir fikirmiş' derken mutfak, kiler, değişik mekanlardaki çekmeceler hepsi kalıplarla dolup taştı. Bazen nereden bulaştım bu işe desem de çoğu zaman sevdiğim ve beni görsel olarak tatmin eden şeylerle uğraşıyorum diye de şükrediyorum.

yeniyıl  kurabiye 024

Gelelim kurabiyelerimize...Bu kurabiyeler her zamanki gibi tereyağlı zencefilli ve tarçınlı olarak hazırlandı. Ama damak tadınıza göre limonlu, portakallı, kakao ve fındıklı olarak da hazırlanabilirler. Dilediğiniz kurabiyeden 12 veya daha fazla olarak sipariş verebilirsiniz.

Üstteki kurabiyeler kar manzarası,kardan adam ve kar şeklinde...

POLAR BEAR COOKİES

Kar&kış deyince sevimli kutup ayılarını unutmamalı. Kutup ayılarının kalıpları olduğunu görünce nasıl sevindim, bu hayvanlara karşı sempatim var nedense:))

new year cookies

2011 baskılı ve yeniyıl dileklerinin basılı olduğu kurabiyeler...

yeniyıl  kurabiyeler

Takım kurabiyeler(şapka-eldiven-çorap)

giftbox cookies

Hediye kutusu şeklinde olan kurabiyeler...

yeniyıl  kurabiyeleri

Mesajlı kurabiyeler...

yeniyıl  kurabiyeleri

Hepinizin yeniyılını şimdiden kutlarım. Sağlıklı, huzurlu, kazançlı, sevgi alabileceğimiz ve verebileceğimiz güzel bir yıl olur inşallah:))
 
designed by GeCe for only Karamelam