21 Ağustos 2007 Salı

Çocukluk Arkadaşım Evlendi







22 senelik çocukluk arkadaşım evlendi. insan bir tuhaf oluyor tam olarak anlatamıyorum. hem sevinç hem de üzüntü hissediyorum. eskisi gibi kaynatamayacağız, her istediğimizde buluşamayacağız artık onun da sorumlulukları olacak vs....önemli olan onun mutluluğu. yeni yuvanda mutlu ve huzurlu ol. aşkınız hiç bitmesin. ömür boyu aşk için de yaşayın:))

Kına gecesi için 60 kişilik kurabiyeler hazırladım ve paketlere koydum. davetlilerin yüzünden ne kadar beğenildiği anlaşıldı. güzel ve tatlı bir anı oldu ben de mutlu oldum:))





5 yorum:

Kitap ve Demlik dedi ki...

Aramıza hoşgeldin. Merak etme Google güncelemeleri 15-20 günü buluyor. Yakında arama motorlarında kendine rastlayacaksın. Bu arada sayfanı çok beğendim. başarılar.

Bocuruk dedi ki...

Blogun hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin:) Arkadaşına ömür boyu mutluluklar ve de Ela'nın doğumgünü kutlu olsun. Kurabiyeler gerçekten çok güzel. Ellerine sağlık.
Sevgilerimle...

karamelam dedi ki...

hülya, çok teşekkürler. sanırım zamanla öğreneceğim. şu anda biraz karışık geliyor.
bocuruk, çok teşekkür ederim. beğenmene sevindim.ela için de ayrıca teşekkürler:))

esraekolkülahlı dedi ki...

Öncelikle blogcular arasına hoş geldin. Kurabiyelerin harika gözüküyor. Ellerine sağlık. Bende çok ilgiliyim bu konuda ama çalışan bir bayan olduğum için daha uygulamaya geçemedim. Nasipse ev hanımı olduğum zaman yapacağım bu işleri. Kendine iyi bak görüşmek üzere.

karamelam dedi ki...

esra hoşgeldin
teşekkür ederim güzel yorumun için.ben bu işlere ikiz çocuk annesi doktor arkadaşım sayesinde başladım. blogcuların da çoğu çalışıyor ev hanımına pek rastlayamadım doğrusu. sen de hevesliysen hiç evde oturmayı bekleme hemen başla bence. bu kurabiye pasta kek vs..işleri derya gibi. gittikçe ufkun açılıyor ve sonu yok:))

 
designed by GeCe for only Karamelam