16 Mart 2012 Cuma

max maceraları -kralın doğuşu



Sinemada çizgi film seyretmeye bayılırım. Hatta çoğu filmi kızımdan önce takibe alırım. Şimşek mcqueene hayranım. Dvd sini defalarca seyrettim kızımla beraber birçok repliği ezberledim. Buz devrinin haziranda vizyona girmesini iple çekiyorum. Shrek-neşeli ayaklar-kırmızı başlıklı kız-horton hepsinin hem animasyonu hem diyalogları vs... içinde ince çok güzel esprileri olan harika filmler.

Bu filmin fragmanını hiç görmedim. Ela Meryem çok ısrar edince bu akşam gittik. Bunca senedir bu kadar sıkıldığım sürekli saate baktığım bir film hatırlamıyorum. Konusu çok sıradan renkler bir tuhaf, animasyon kötü. Bu işten anlarmıyım? Hayır anlamam tamamen sıradan bir seyirci gözüyle yazıyorum. Bence tam bir felaket. Sanki animasyon şirketi herkes film yapıyor dur bir de biz yapalım demiş gibi. Çizgi film kanalındaki filmler bile daha ilgi çekici...

Bir bölümde Max in annesi olan aslanın seslendirmesi ne kadar berbat diye düşündüm. Hatta sezen aksunun sesine benziyor ama yok canım bu kadar kötü seslendiremez diye içimden geçirdim. Çıkışta afişte gerçekten Sezen Aksunun seslendirdiğini okuyunca şok oldum. Acaba acelesi falan mı vardı 5 dk seslendirip çıktı?

Final sahnesi daha da ilginç macera yarım kalıyor sonuçlanmıyor. Çok yakın gelecekte devamı gelecekmiş. Ela ya sakın bana bu filme gelelim deme diye baştan tavrımı koydum. (Çok isterse ben hariç diğer aile büyükleriyle gidebilir.)

Sonuç olarak bu filme boşuna gitmeyin , 30 martta Julie Roberts'lı Pamuk prensesi bekleyin derim...

2 yorum:

hediye dedi ki...

kesinlikle haklisin... boylesine korkunc bir cizgi film seyretmedim

karamelam dedi ki...

aynı görüşte olmana sevindim:))

 
designed by GeCe for only Karamelam