25 Ocak 2008 Cuma

Tam Gaz Kurabiyeye Devam




Daha önce doğumundan bahsettiğim Ömer Kaan 40 günlük oldu. Bunlarda mevlüt kurabiyeleri. Tüm hayatın tatlı geçsin Ömer Kaan:))

13 yorum:

Adsız dedi ki...

canım ellerine sağlık ya yine muteşeem olmuşlarrr...

bu arada bebişinizde analı babalı büyüsün:)

fatoş:P

İlker Ergin dedi ki...

merhaba,kuarbiyelerinize bayıldım.hepsi çok güzel. ellerinize sağlık.sevgiler.

karamelam dedi ki...

fatoş sağol canım

karamelam dedi ki...

ilker hanım teşekkür ederim güzel yorumunuz için. en kısa zamanda iadei ziyaret yapacağım:))

İlker Ergin dedi ki...

tekrar merhaba,yorumunuz için teşekkür ederim.eski yazılarınızı okudum ve bir şey dikkatimi çekti.jelatin yerine yumurta beyazı tozu kullandığınızı yazmışsınız.hala böyle mi devam ediyorsunuz merak ettim küçük çocuğu olan bir anne olarak.bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.sevgiler.

karamelam dedi ki...

ilker hanım,
yumurta akı tozuyla yaptığım şeker hamuru istediğim mükemmelikte olmadı. istanbuldan %100 sığır jelatini ithal eden bir yerden jelatin getirttim ve onu kullanıyorum. royal icing yaparken çekinmeden tozu kullanabilirsiniz. benim de kızım 1.5 yaşında. şeker hamurlu ve gıda boyalı ürünleri mümkün olduğu kadar vermemeye çalışıyorum. kolay gelsin size:))

Melek* dedi ki...

tğbe tübe mevlüt için birde kurabiyemi çıktı neyse ikinvci çocuğumuza yaparız inş. ellerinize sağlık

karamelam dedi ki...

melek hanım,
mevlüt, bebek hastane ziyaretleri, kına geceleri, düğün, doğumgünü, sünnet vs...kurabiye here yere girdi artık:))bu kurabiyeleri yaptığım aile bu hediyelerin dışında herkese yemeni, sepet içinde çikolata vs...de hediye ettiler. fikir olsun diye söyledim

Esra Kars dedi ki...

Merhaba,sizin sessiz takipçilerinizden biriydim ben ama artık dayanamayacağım :)
Bu kurabiyeler üzerindeki aslan,ayak izi vs gibi baskıları yapmak için ne kullandınız ve nerden aldınız? Benimle paylaşır mısınız?
Sabırsızlıkla cevabınızı bekliyorum.
Sevgiler..

karamelam dedi ki...

esra merhaba,
aldığım kalıplara patchwork kalıplar deniliyor. bu set nursery set. içinde aslan ayak izi emzik çıngırak biberon vs..var. yurtdışından getirtiyorum. sevgiler..

Esra Kars dedi ki...

Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.Özellikle bazı insanların herşeyi sır gibi sakladığını farkettiğim şu günlerde arada senin gibi birilerinin varlığını bilmek güzel :)
Tekrar çok ama çok teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Guzin hanim sitenizi yeni gordum, kurabiyeleriniz gercekten harika olmus, ellerinize saglik. Benim merak ettigim %100 sigir jelatini satan yer Istanbul'da nerede acaba? Ben daha once aldigim Agar agarlari kullaniyorum ama anladigim kadariyla artik satilmiyor :(
Bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
Sevgiler...

karamelam dedi ki...

nilgün hanım merhaba,
mesajına geç cevap verdim üzgünüm. bakeshop ayşem hanım tv de oktay ustanın programında dükkanında(bakeshop beşiktaş)satılan jelatinlerin yerli üretim olduğunu söylemişti. ben de bunu duyunca o güne kadar sakladığım telefonu gerek yok diye attım. ama istanbuldaki kuzenim vermişti o yerin telefonunu. tekrar istedim hala cevap gelmedi. bana verince ben de sizi haberdar ederim. isterseniz ayşem hanımla bir görüşün. kolay gelsin

 
designed by GeCe for only Karamelam